Elikkäs hei :) Tämä on sitten virallisesti ensimmäinen kirjoitus tähän blogiin. Tämä blogi on omistettu rakkaille koirilleni ja niiden touhuille. Saas nähdä kuinka ahkerasti emäntä näitä päivittelee.

Taustatietoa hiukan:


Minun nimeni on Anni ja omistan siis kolme uros koiraa. Heidän kanssa harrastan agilitya, tokoa sekä jälkeä ja lisäksi itse soitan pianoa enemmän ja vähemmän sekä ohjaan tottisryhmää. Elämässäni on aina ollut koira ja nyt niitä on sitten kertynyt hiukka useampi ;) Olen tällä hetkellä lukion toisella luokalla, elikkä kiireistä on ja siksi elämään kuuluukin tällä hetkellä koulu ja koirat.


Ensimmäinen koira perheessämme oli kuuliainen labbis uros Oskari, joka poistui luontamme vuonna 1999 kun olin 9. Oskarin jälkeen, samaisena vuonna tuli meidän perheeseen valloittava cairni Smiling dog craze kotoisemmin Retu. Retu on temperamenttinen ja ilmaisee kyllä mielipiteensä vaikka sitä ei kysyttäisikään :) Retun kanssa olemme harrastaneet agilitya noin 4 vuotta, kisoissa emme ole kuitenkaan käyneet.


Retun kaveriksi saapui meidän perheeseemme vuonna 2005(syntynyt 2004) kääpiösnautseri uros Von heimdalen kennelistä Varkaudesta. Virallista nimeä ei herralla ole sillä hän on omistaja rekisterissä. Tahvoksi häntä kutsutaan, ja tästä voikin jo arvata että teemana on kiviset ja soraset :) Tahvo on herrasmies, todella kiltti,MUTTA jekuttaa meitä ihmisiä kyllä 6-0 jos ihminen ei sitä tajua. Sepä onkin vasta hauskaa katsottavaa :) Agility ja TOKO kuuluvat säännöllisesti minun ja Tahvon harrastuksiin, ja agilityssa olemme kisanneet jonkun verran, plakkarissa 1 nolla tulos :) TOKOssa osaa alokasluokan liikkeet, tehden ne hyvin ja joskus motivaation puutteen vuoksi huonosti.


Jo vuonna 2006 saapui perheeseemme lisäys, suursnautseri uros Silsile's Never say never alias Dino. Dino.... jaahas mitenkäs häntä kuvailisi... Dino on Dino :D ei sitä juuri voi muuten kuvailla. Voisi sano että tietää sen ken kokeilee.. Dinon kanssa TOKOa, jälkeä ja agilitya harrastamme, mutta nyt herra on päättänyt kadottaa korvat agi-kentällä, näin ollen se jää pikkaseksi aikaa tauolle ja panostamme TOKOOn sekä meidän suhteeseen jotta homma saataisiin luistamaan. Tästä saatte vielä kuulla paljon :))


Tämmöistä meiltä täältä Mikkelistä. Luku iloa :))